Vatasen täysin ilmainen FatCamp!!

Moro kaikille tyypeille!

Viime kerrasta on vierähtänytkin jo hetki, mutta älkää pelätkö ette te vielä musta eroon päässeet. Tässä on ollut aika paljon työhommia hoidettavana ja sen lisäksi on pitänyt katsella aktiivisesti netflixiä ja välillä on tullut käytyä ihan salillakin 🙂 Loppu vuosi menee suurimmalti osin lomaillessa, eli nyt pidetään rästiin jääneet lomat ja annetaa kierrosten laskea normaalille tasolle.

Mutta sitten itse aiheeseen..

fatcamp

Vatasen FatCamp alkaa vuodenvaihteen jälkeen ja kyseessä ei siis ole mikään kulunut massavalmennus juttu vaan tähän valmennukseen otan vain yhden pullukan piiskattavaksi. Homma poikkeaa myös sillä tavalla normaalista valmennuksesta ettei tämä maksa YHTÄÄN MITÄÄN. Homman teen täysin hyväntekeväisyytenä sillä ehdolla että asiakas antaa luvan jakaa hänen tarinan koko kansalle, eli jatkossa blogini välityksellä tulemme seuraamaan yhden ”onnekkaan” matkaa kohti parempaa kuntoa.

Blogissa tulen kertomaan hyvin yksityiskohtaisesti kuinka homma etenee ja minkälaisin menetelmin etenemme, siinä on hyvä sauma myös muiden laihduttajien hypätä mukaan ja kopioda homma alusta loppuun. Pysy siis kanavalla ja kerro myös kaverille tästä!

Miksi näin teen? Oisko kyseessä jonkin näköinen kusetus homma? Ei.. Kun saa tarpeeksi hyvää omaan elämään niin sitä tunnetta haluaa myös jakaa muille, tämä on minun keino jakaa hyvää oloa muille. Mielelläni ottaisin vaikka kaikki suomen ylipainoiset ilmaiseksi valmennukseen mutta kun pitää nuo ruuatkin jollain keinolla maksaa… 🙂

HAE MUKAAN!!

Haku on käynnissä 15.12.2015 asti joten sulla on hyvin aikaa hakea mukaan tai kertoa kaverille tästä! Hakemuksessa kerro tiivis tarina nykyisestä tilanteesta ja miten siihen on päädytty, perustele miksi juuri sinä tarvitsisit eniten apua, liitä viestiin kuva itsestäsi (jonkinsortin kuntokuva)

Hakemukset osoitteeseen: [email protected]

Valmennukseen sisältyy henkilokohtaisesti sinulle suunnitellut ohjelmat, ohjatut treenit, viikoraportoinnit, yhteydenpito yms yms. Treenit tehdään Porvoon kuntoklubilla.

Kun homma aloitetaan niin se viedään myös loppuun asti, etsin siis TODELLA motivoitunutta henkilöä! Jos homman puhaltaa poikki kesken kaiken tai muuten vaan alkaa perseilemään niin siinä tapauksessa ilmaisesta tuleekin maksullista, jos epäilet itseäsi niin älä ota yhteyttä, muuten voipi tulla kalliiksi 🙂

Jos et uskalla hypätä mukaan niin seuraa kuitenkin projektin etenemistä blogini välityksellä!

Muistahhan seurailla meikäläistä myös muissakin somekanavilla:

Facebook <– Tykkää

Instagram <– Seuraa

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

pps

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Vatasen täysin ilmainen FatCamp!!”

  1. Moro! on tässä tullu tovin jo seurailtua teikäläisen touhuja, pirun asialliselta vaikuttaa ja liha tuntuu tarttuvan! 🙂
    Ootko aatellu että tekisit uusia Day of my life videoita on meinaan niin pirun hyviä ja motivoivia pätkiä ja ne onkin tullu monesti katsottua uudestaan! 😀

    • Kiitos kovasti! 🙂 No samperi, tota on kysytty nyt niin moneen kertaan että pakkohan se on tehdä 😀

  2. Moikka! Olisiko mahdollista saada postaus sinun pt ”mestariteoksia”? xD Elikkä tarinoita/ennen-jälkeen kuvia sinun PT asiakkaistasi? 🙂

 
Tykkää jutusta