Vatasen FatCamp osa 1/Wille

Morjensta päivää!

Vatasen FatCamp on nyt täysilukuinen kun toinenkin ”onnekas” voittaja pääsi Porvooseen treeneille.

Lahden suunnalta kurvaili mies nimeltään Wille. Kaveri vaikuttaa tosi asialliselta ja motivoituneelta tapaukselta, tältä ukolta odotamme siis paljon tulevan 6kk aikana 🙂 Ei mitään paineita… 😀

Wille on 24 vuotias rakennusmies Lahdesta, elopainoa on kertynyt miehekkäät 124kg eli suurinpiirtein samanverran kuin meikäläisellä.. Ilmeisesti pitää valmennuksen osallistujamäärää nostaa yhdellä ja osallistua itsekkin tähän… Willen ylimääräiset kilot kuulema johtuu lähinnä hänen lempinimestään ”jätemylly” eli kaikkea menee ja paljon. Ei menty tarkempiin yksityiskohtiin sillä hän vakuutti etten uskoisi kuitenkaan minkälaisia mättöjä menee yhdeltä istumalta, joten jätettiin se arvoitukseksi 🙂

20160106_233225

Sisukkuudesta kertoo se että treenit vedettiin siihen pisteeseen että yläkautta alkoi kiehua yli, pidetiin perinteinen oksentelutauko jonka jälkeen jatkettiin treeniä normaalisti. Näin tämä homma pelaa.. 😀 Ei valiteta, vaan oksennetaan.. 😀

Treeniohjelma:

Treeniohjelma on jaettu kahteen osaa (ylä/alakroppa)
Toistot 10-20, sarjat 2-4, palautusajat max.60sek
3 punttitreeniä viikkoon
2x30min aerobinen/vk
Ravinto-ohjelma:

Treenipäivänä 2535kcal, lepopäivänä 2224kcal
5 ateriaa/pv + palautusjuoma
Raaka-aineet mm. kaura, raejuusto, marjat, broileri, naudanliha, riisi, pasta, hedelmät, kananmunat, leikkeleet

Tavoitteeksi me Willen kanssa asetettiin -20-30kg seuraavan puolen vuoden ajalle ja se todellakin tehdään helposti jos kaikki menee hyvin!

12562447_10153900571498631_1860257929_o

Seuraavassa FatCamp päivityksessä katsotaan mitä on tapahtunut ensimmäisten kahden viikon aikana, otetaan molemmat potilaat samaan kirjoitukseen ja katsotaan kumpi otti isomman loikan 🙂 Jos et ole lukenu aikaisempaa FatCamp blogia niin käyppä lukemassa —> TÄÄLTÄ

Muistahhan seurailla somessa!!

Facebook <– Tykkää

Instagram <– Seuraa

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

PPS_SHOP_logo

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Vatasen FatCamp osa 1/Wille”

  1. Millon meille muille laihduttajille ois vinkkejä ja motivaatioo tiedossa ;)? Ois myös siistii nähä vähä kuntocheckkii mite näil tyypeil on lähteny rullaamaan. Mahtava juttu!

    • Mä päivittelen tilannetta sitten kun molemmilla on kaksi kokonaista viikkoa alla, eli oisko se about jonku viikon kuluttua 🙂 Katsotaan miten homma on mennyt ja mitä tapahtunut!

  2. Hyvää työtä Vatanen. Kuulut mun top 3 parhaimpiin ”mediabodareihin” jolta aina oottaa että tulis jo uutta videota 😀 Suomalaisista oot kyllä ehdottomasti paras seurattava.

  3. Vatanen ku jauhelihaa paistelet ja purkitat, niin montako päivää paistettu jauheliha säilyy jääkaapis?

    • mä teen aina neljälle päivälle ja ainakin sen ajan säilyy varsin hyvin, jos enemmän tekee kerralla niin osa kyl kannattaa sit laittaa pakastimeen odottelemaan.

 
Tykkää jutusta