Vatanen Jutan jumppaverkkareissa?

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket
Kesko ei tänä vuonna pääse plussan puolelle sillä Vatanen on tyyris kaveri 🙂

Toivotan juuri sinulle erittäin hyvää päivää!

Suomen bodyskenen sporttinen isoäiti Jutta Gustafsberg on lanseerannut juuri näillä sekunneilla oman vaatemalliston nimeltään For Every Body by Jutta. Näitä rytkyjä löytyy ympäri suomen K-citymarketeista ja eivät ole muuten hinnalla pilattuja, eli jos viime kuukauden tilistä ei jäänyt riittävästi fyrkkaa gaspin housuihin niin käyppä kahtomassa oman kylän cittarin sporttiosastolta sopivat jumppaverkkarit jalkaan!

DSC00203

Jutta ja Jutan jengiläiset olivat pitkään miettineet päät kuumana kenet he valitsevat tähän mainostus tehtävään. Pitkän pähkäilyn jälkeen he päätyivät siihen tulokseen että henkilön pitää olla lihaksikas ja todella seksikäs, se kuulemma myy parhaiten tänä päivänä. Ensimmäisenä listalla oli ollut fitfarmin palomies Vertti, mutta Vertti ei kiireiltään tähän projektiin ennättänyt eli suomeksi sanottuna Vertillä ei ole tarpeeksi velkaa ja rahaongelmia. Toisena listalla oli Jari Mentula mutta kun vaatemallisto on suunniteltu kynäniskoille niin sopivaa kokoa ei Mentulalle löytynyt ja liian napakat treenivehkeet näyttää kuulemma aivan liian homolta lihaksikkaan heteromiehen yllä. Suomen kolmanneksi seksikkäimmäksi ihmiseksi oli sijoittunut PT Vatanen 🙂 Mulla olikin sopivasti juuri ulosottomiehet kantamassa telkkaria ovesta ulos niin päätöstä ei ollut vaikea tehdä, sain pitää telkkarin mutta mikron veivät saakeli…

Muutamat jumpat olen Jutan sporttivermeissä vetänyt ja olen todennut vaatteet toimiviksi kapistuksiksi kovemmissakin olosuhteissa. Shortsit kesti kevyesti 200kg kyykyn, paita kesti 180kg penkin ja kengät kesti 120kg elopainon 😀 Olitpa hiljainen salihiiri tai salin isoimpia hauiksia kantava alffa niin nämä vaatteet kestää ja istuu hyvin päällä! Kankaat on hyvin ohutta ja hengittävää materiaalia, eli jos olet kaltaiseni hikoileva joulukinkku niin nyt ei hikoilu johdu ainkaan vaatteista.

DSC00231

Käy huvikses ihmettelemässä ja sovittamassa näitä vaatteita lähimmässä cittarissa, jos et raaski ostaa niin otat vaikka selfien sovituskopissa ja jaat sen instaan, perään kannattaa laittaa seuraavat hästägit #finnishgirl #abs #nopainnogain #hardcore #workout #fit #muscle #girlwithmuscle #finnishboy. Noillä hästäkeillä saa paljon likejä, ja liket on niinku melkein rahaa nykypäivänä ja rahaa ei viissiin koskaan liika voi olla. Kannattaa lisätä vielä ehkä #ptvatanen , sillä saa aina yhden liken 🙂 Multa 🙂

DSC00228

Mut eihän blogipostaus ole blogipostaus jos loppuun ei pientä arvontaa oteta! Tämän kuulemma sai hyvin vapaasti päättää itse nii tässä tulee 😀 😀 ARVAA MINKÄ VÄRISET BOKSERIT MULLA ON JALASSA JA VOITA 50E ARVOINEN LAHJAKORTTI For Every Body by Jutta -vaatteisiin!! Viiden pisteen vihje: niissä on kaksi väriä mutta takana kulkevaa ruskeaa raitaa ei lasketa mukaan. Oikein arvanneiden kesken mielivaltaisesti poimitaan voittaja, jos ei osu oikein niin perkule minä käytä lahjakortin itse 🙂

Arvaukset kommenttiboksiin, tänks!! Kisaan voi osallistua 17.01.2016 asti, voittajan julkaisen 21.01.2016!!

Muistahhan seurailla somessa!!

Facebook <– Tykkää

Instagram <– Seuraa

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=kcm-ptvatanen-1;EASTpostID=821]

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

104 vastausta artikkeliin “Vatanen Jutan jumppaverkkareissa?”

 1. Mustaa ja oranssiahan Vatasen kalsareista löytyy:)

 2. Musta-Oranssit. Täytyyhän boksereiden mätsätä paitaan/kenkiin =)

 3. Kompa, vedät kommandona, eli ei sulle ole kalsareita 😀

 4. EI mitää tieto, mutta heitetään musta-punaset. Ei liity postaukseen suoranaisesti, mutta miehen touhuja on mahtava seurata ja tuo huumori ja rento asenne uppoa meikäläiseen. 5/5

 5. Ei kai suomalaiset miehet käytä kuin sini-valkoisia boxereita?

 6. Loistava teksti! 😀 veikataan keltaista ja mustaa niinku öö.. batman ;D

 7. Zau Vatanen unohit sanoa mikä tossa safka videolla oli se punainen purkki? Joku kastike tms. kanalle ilmeisesti. Kerro siitä ja kerro miten maustat kanan? Noi maustamattomat maistuu nii vehkeelle et meinaa tulla ulos samantein. Vedäkkö nää 3x300g päivä kanaa tosiaanki, eli 450g per ateria? Ku puhuit lounaasta ja päivällisestä kanojen suhteen..

  Vataselle vinkkinä ku ostat noita kotimaista broiskuja ni osta se lättänä versio 300g. Siinä ei oo lisättyä vettä. Protskua on 23g/100g ku tossa sun skeidassa on 20g/100g, vettä ja rasvaa enempi. Hinta ero on 10c ja samasta S-kaupasta löydät niitä ku pengot vähäsen!! Tämä:

  https://www.foodie.fi/products/196

  Lidlissä luultavasti vielä halvempaa..

  • Miepäs teen videon tuosta kanan maustamisesta niin selviää koko homma 🙂 Kiitos vinkistä, täytyy penkoa paremmat kanat sieltä hyllyltä!

 8. Musta-oranssi …. tai sit isänmaallisesti sinivalkoiset. 😆

 9. Kattelin sua jonkin aikaa ja pöksyistä löytyy sinistä ja oranssia. Siis sun.

 10. Sininen ja valkoinen heti tajuntaani tulvahtivat 😊

 11. vihreetä ja mustaa 😀 sopisi siihen ruskeaan raitaan nuo värit!

 12. Oisko musta-oranssit? Sit ois outfitti vimosen päälle sävysävyy!

 13. Tulin hakee sen säälivoiton ja heitän vaikkapa, että nyt kun ihan kysyit ni varmaa jotku tikrun raidalliset ne kuitenki on… 😉

 14. Uskoisin melkeen, ettei housuja ole lainkaan, mutta arvaan silti, että musta harmaat, joissa oranssi viiru. Ja koska musta ja harmaa ovat käytännössä sama väri (harmaa on vain haalistunut musta) niin vastaus on oranssi/harmaat !

 15. Sini valkoiset on mun veikkaus! Vieläkö kerkes osallistua arvontaan? 😀

 
Tykkää jutusta