Jutta G:n vaatteet tositoimissa!!! HARDCORE!!

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Morjensta päivää hiirulaisille!

Edellinen postaus oli kuulema niin huonolla maulla kirjoitettu sekä postauksen lopussa ollut arvonta täysin ala arvoinen, niin tuli käsky ylempää että nyt yhden kirjoituksen sijasta saan kunnian tehdä kaksi 🙂 Arvontaa ei kukaan suostunut sponssaamaan koska alapää aiheiset jutut ei kuulu teemaan, nyt joudun lahjakortin omasta pussista maksamaan, mutta sellaista tämä fitness bloggaajan arki välillä on 🙂 High life 4ever!!

Harmillisesti juuri tänään sattui välipäivä salilta enkä pääse revittelemään sarjaennätyksillä mitä olen For Every Body by Jutta G vaatemallisto päällä tehnyt, mutta tulen varmasti tähän aiheeseen vielä joskus palamaan.

Otin tänään testiin kuinka For Every Body by Jutta G vaatemallisto toimii kotioloissa ja sain tästä häkellyttäviä testituloksia!

Tänään siis vietän vapaa päivää salista ja työpäiväkin on normaalia kevyempi, näinä päivinä tunnit käytetään tehokkaasti tekemättä yhtään mitään!

Kun tulin tänään töistä kotiin vedin välittömästi päälle Jutan jumppavermeet ja olo muuttui kerta laakista huomattavasti positiivisemmaksi, tuntui ettei enään alaselän pitkään jatkuneet kivutkaan vaivanneet! Huikeaa! Tämän kunniaksi päätin juhlistaa tätä kaikkea positiivisuutta ja hyvää meininkiä hakemalla pakastimesta laatikollisen jäätelöä, olenha kuitenkin massakaudella ja jäätelö on hyvää kamaa! Work it treenishortsit ovat hyvin joustavaa materiaalia ja jopa syvässä slaavikyykyyssä lahkeet ei kiristänyt vehkeitä, jäätelöä kurotellessa teki mieli jäädä hetkeksi syvään kyykkyasentoon venyttelemään nivusia, ihan mahtavaa!

DSC00254

Jutan vaatteet on niin kevyen tuntuiset päällä että sohvalle kävellessä oli pakko tarkistaan posepeilistä että näkyykö näistä läpi mut ei kuitenkaan, ja vaikka näkyisi niin eipä olisi häävi näky 🙂

Hain sohvalta hetken aikaa hyvää asentoa ja totesin että näissä vaatteissa ei asennolla ole väliä kun kaikki on vaan niin siistiä ja energistä, en millään malttanut odottaa että pääsen starttailemaan breaking badin viidennettä tuotantokautta netflixistä! Mulla oli fiilis että nämä vaatteet päällä kestävyyteni kasvaa huomattavasti ja pystyn yhdeltä istumalta katsomaan ainakin viisi jaksoa peräkkäin! Huh! Meni helposti kuusi XD

DSC00263

Jutan jumppavaatteet soveltuvat äärimmäisen hyvin haastavissa asennoissa työskentelyyn (esim. jäätelön kaivaminen alahyllyltä) Fiilis oli voittamaton ja mikään arkinen haaste ei tuntunut edes haasteelta! Jos tykkäät työskennellä pitkäjänteisesti ja pitkiä aikoja kerrallaan niin suosittelen For Every Body by Jutta G vaatemallistoa juuri sinulle! Uskon että kovimmat tv:n töllöttäjät voivat jopa tuplata katseluajan näissä vaatteissa!!

DSC00267

Ennenkuin vaimo tulee himaan on hyvä tehdä  ennalta sovitut kotityöt tai tulee kaulimesta. Monta päivää olen luvannut viikata sängyllä lojuneet vaatteet ja tänään sen myös aion toteuttaa! Jutan jumppakamat ovat vaan niin hyvän tuntuiset päällä ettei viikkamisesta tullut sitten juuri yhtään mitään, pehmeä ja joustava materiaali oikein provosoi käymään hetkeksi makaamaan sängylle ja loput tiedättekin. Pari tunnin päästä vaimo tuli kotiin ja minä heräsin päiväunilta, no loput sitten tiedättekin.. Sanominen siitä tuli.

DSC00258

Jutan vaatteet pelaa himassa todella hyvin mutta viikkaamisesta ei tule mitää, siitä huolimatta anna täydet pisteet 5/7! 🙂

Sitten vakavempii juttuihin!! Viime postauksessa järjestin kalsarikisan ja lupasin siitä ihan palkinnonkin! Oikeita arvauksi tuli iso kasa joten pistin onnenpyörän pyörimään ja annoin kohtalon valita voittajan. Oikea vastaus oli musta/valkea. Voittaja on… MIKKOKONNA, veikkasin ettei ihan kastenimi ole tai sitten on vanhemmat olleet päissään mutta mikkoklipikonna voipi laitella mulle vaikka fb:ssä viestiä niin katellaampa nuo oikea tiedot kuntoon 🙂 Mikko siis voitti 50e lahjakortin k-citymarkettiin mistä saapi hakea itelleen trikoot tai treenitopin 🙂

Kiitos kaikille osallistuneille, oli mukava lueskella omista kalsareista niin monen kommentin verran 🙂 Veikkaisin että mulla on suomen puhutuimmat fitnesskalsarit vähään aikaan! Peace!

 

Muistahhan seurailla somessa!!

Facebook <– Tykkää

Instagram <– Seuraa

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=kcm-ptvatanen-2;EASTpostID=832]

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Jutta G:n vaatteet tositoimissa!!! HARDCORE!!”

 1. Saisko videota joskus että miten toteuttaa cheat day järkevästi? Oon nyt ollu vähän yli 2vk dieetillä ja pian otan ensimmäisen mättöpäivän. Netissä kun on niin paljon erilaista tietoa että ei kannattais syödä rasvaa mättöpäivänä vaan pelkkiä hiilareita. Mieli kuitenki tekis pizzaa ja muuta tällästä :D. Ja kun normisti nyt dieetillä mun kalorit on vähän yli 2000, niin onko 4000kcal liikaa tankkauspäivänä? Kannattaako tankkauspäivä/cheat day toteuttaa treeni- vai lepopäivänä? Voiko cheat day pilata viikon työn?

  Vastausta odotellen 😀

  • Tulevassa q&a videossa on jotain löpinää tuosta tankkauksesta ja sen tarpeellisuudesta. Rasvaa ei ole mitään järkeä tankkailla, hiilaria sen sijaan on mutta sekin riippuu hyvin paljon dietin tyypistä ja muutenkin kokonaisuudesta. Kyllä rajulla mättöpäivällä voi pilata monta päivää kovaa duunia, siksi ne kannattaa tehdä vain silloin kun niille on tarve 🙂

   • Kiitos nopeasta vastauksesta. Entäs sitten kun jos haluais vaikka pizzalle mennä niin onko tää paha juttu? Kaipa sitten vaan karkkia vedän tuona päivänä. Painoa on kuitenkin tippunut 3kg 2viikossa ja en dieetin alussakaan ollut hirveän nesteinen. Tuntuu liian nopealta tää pudotus niin aattelin jos vähän hellittäis 😀

    • Mene pizzalle jos haluat 🙂 Mutta sille ei tuossa vaiheessa diettiä ole mitään tarvetta, eikä pizzalle ole tarvetta muutenkaan. Cheatday on huvikseen tehtävä eli syö mitä haluat mutta tankkauspäivä on täysin eri asia. Jos paino putoaa liian nopeasti niin lisää kaloreita 🙂

 
Tykkää jutusta