Vatasen FatCamp osa3

Hej ystävät hyvät!

Läskileiriä on takana nyt kuukauden päivät ja molemmat uhrit Elisa sekä Wille on vielä mukana menossa! Hommat on rullanut hyvin eteenpäin, vasta kuukausi takana ja molemmilla tuloksia on tullut vähintään sen verran mitä olimme suunnitelleet!

Elisa mennä porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin, treenit suoritetaan about klo: 03.00 aikaan yöllä ennen työvuoron alkua, siinäpä sitä monelle vähän mallin ottamista. ”Yhyy yhyy ei jaksa mennä kasin aikaa aamulla salille” Elisa menee klo:03.00… Ruoat monesti Elisa syö kylmänä autoa ajaessa kun kiireisen taksinkuskin ammatissa ruokatauot vedetään lennossa 🙂 Hurja tyyppi! Dietti on pitänyt hyvin ja rasva on sulanut! Elisan kohdalla isoimman muutoksen huomaa hävinneissä senteissä joita on todenteolla lähtenyt!

Elisan 1kk speksit:

 • Aamupaino: 115kg –> 111kg
 • Vyötärö: 119cm –> 108cm
 • Kalorit: 2050kcal
 • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2kpl 30min aerobinen

elisa

 

Willen startti ei ehkä kovin hollywoodmainen ole mutta tulosta on alku tökkimisistä huolimatta tullut todella vakuuttavasti! Viime blogissa kirjoitin että Wille sairastui kovaan flunssaa, no se flunssa jatkui ja kun vihdoin se parani niin jälkkäriksi tuli silmätulehdus joka omalta osaltaa lyö vähän käsijarrua treenihommiin. No nämä pikku takapakit ei menoa hidasta, Wille on kova luu joten tulosta ollaan tehty sängyssä makaillessakin! Tai mitä lie sitten sieläl tehnytkään.. 😀

Willen 1kk speksti:

 • Aamupaino: 124kg –> 114,7kg
 • Vyötärö: 126cm –> 123cm
 • Kalorit: 2535kcal
 • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2kpl 30min aerobinen

Molempien projekteja jatketaan samalla sapluunalla eteenpäin! Olen hyvin tyytyväinen molempien panostukseen! 1kk takana, 5kk edessä 🙂 Pysy mukana loppuun asti!

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Vatasen FatCamp osa3”

 1. Hyvä että tulosta tulloo. Ois kiva saada myös henkilöiltä itse kommenttia ja tilannepäivitystä 🙂
  Sellanen ois vielä kiva saada kun rinta lagaa eikä muutenkaan kehity vaikka treenissä on hyvä tuntuma rinnassa ja domssitkin ovat seuraavina päivänä melkoiset niin rinta ei silti kasva yhtä nopeaa kuin muut lihasryhmät :/

  • Eiköhän niitä kommentteja tule kunhan rojekti etenee! Anna tisseille aikaa, ei tämä yhdessä yössä tapahdu 🙂

 
Tykkää jutusta