Vatasen FatCamp osa4

Hej taas!

Läskin polttoa takana nyt kuusi kokonaista viikkoa mutta onneksi meillä on vielä 18 pitkää viikkoa edessä 🙂 Willen projekti lähti aika takkuisesti liikkeelle sairasteluiden johdosta mutta onneksi ukko on saatu nyt takaisin kehään ja nyt alkaa sitten myös Willen osalta kunnon vääntö! Elisa mennä porskutta eteenpäin tasaista tahtia eikä matkan varrelle ole sen isompia kuoppia mahtunut, ruuat vedetään edelleen taksin rattia pyöritellen ja treenit tehdään keskellä yötä kun muut ovat nukkumassa 🙂

elisa-2

Wille on ollut nyt terveenä viikon päivät ja pidetään peukalot tiukasti pystyssä että ukko pysyy terveenä nyt loppu dietin ajan niin saadaan vatsamakkaroille kyytiä! On kuitenkin tärkeä erottaa se fiilis milloin ei ole järkeä mennä salille, terveenä treenataan, kipeänä sitten vaan sairastellaan. Treeni harvemmin flunssa yms oireita karkoittaa tai parantaa, annetaan kropan levätä silloin kun se sitä vaatii, esim sydänlihastulehdus ei ole pelkästää vain myytti.

Molempien diettiläisten viime viikkoiset tulokset on hiipumaan päin mutta tämä oli odotettavaa tässä vaihessa kun alkurytinä on hoidettu pois jaloista. Willen kohdalla emme tee muutoksia koska alla on vasta sen verran vähän kovaa treenaamista, joten Willen tuloksista ei voi spekuloida mitään selkeitä johtopäätöksiä vielä. Elisalla on ollut sen verran tasaista menoa että voidaan tässä vaiheessa jo vähän lyödä näppejä kiinni ohjelmien sisältöön.

weeeeeeee

Willen 6vk speksit:

  • Aamupaino: 124kg –> 113,2kg
  • Kalorit: 2535kcal
  • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2kpl 30min aerobinen
  • Muutokset: –

Elisan 6vk speksti:

  • Aamupaino: 115kg –> 110kg
  • Kalorit: 1850kcal
  • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2 kpl 45min aerobinen
  • Muutokset: -200kcal (hiilihydraateista), aerobiset 30min –> 45min, jokaiseen salitreenin 10min lisää aerobista.

Alkulöysät on otettu pois päältä ja nyt vasta aletaan tekemään duunia, ei mittään muuta kun kovaa eteenpäin!!

Jos itse tartteet apua rasvan polttamisessa niin tyrkkää mulle s.postia tulemaan niin viritellään homma käyntiin! [email protected]

online valmennus2

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta