Vatasen FatCamp osa 5

Hyvää aurinkoista päivää kaikille, näin ainakin Porvoossa 🙂

Läskileirillä ollaan hikoilut, ähkitty, nähty nälkää ja tehty hitosti tulosta! Dietillä olo on todella helppoa ja yksinkertaista hommaa teoriassa mutta kuten arvata saattaa ettei teoria ja käytäntö aina kohtaa toisiaan. Teoriassa homma menee jotakuinkin niin että syö vähemmän kuin kulutat, pidä huoli dietin edetessä ettei aineenvaihdunta hidastu liikaa ja homma siinä. Käytännössä homma toimii ihan samalla tavalla mutta ihmisen mieli onkin kaikkea muuta kuin plus ja miinus laskuja..  Meillä on mielitekoja, meillä on eri fiiliksiä, välillä on hyvä päivä, välillä taas ei niin hyvä päivä, välillä olo on kuin supermiehellä ja toisinaan fiilis kuin sillä aasilla nalle puh tarinoissa.

Tässä vaiheessa sitten erotellaankin kenellä on selkärankaa ja kenellä ei ole. Olen työskennellyt personal trainerina neljä vuotta ja siinä ajassa on tullut hyvin selväksi että se selkäranka ja päättäväisyys on katoava luonnonvara. Yleensä kaikki ihmiset on dietin alussa mailman kovimpia tyyppejä mutta aika monen mielipide muuttuu matkanvarrella, mutta onneksi niitä kovia luita mahtuu myös sekaan!

Enkä tällä tekstillä nyt dissaa ihmisiä ketkä eivät pysty seisomaan sanojensa takana, kunhan vaan äänneen ajattelen että kaikista ei ole noudattamaan tiukkaa ja kurinalaista ruokavaliota mutta onneksi se ei ole ainut tapa päästä ylimääräisitä kiloista eroon. Se on tehokkain tapa mutta ei ainut!

PicMonkey Collage

Elisalla ja Willellä homma rullaa tosi hyvin! Ainuttakaan lipsahdusta ei ole tapahtunut suuntaan taikka toiseen, treenit on tehty ja se näkyy myös tuloksista. Homma etenee juuri niinkuin olin sen suunnitellutkin etenevän! Elisalla ja Willellä on homma hanskassa ja molemmilta löytyy ne selkärangat!!

Elisan ohjelmiin tehtiin viimeksi pikku modauksia, kulutusta lisättiin ja ruokaa otettiin himpun verran pois lautaselta. Muutokset teki sen mitä halusimmekin eli homma otti tuulta purjeisiin!

Elisan 2kk speksit:

  • Aamupaino: 115kg –> 106,2kg
  • Kalorit: 1850kcal
  • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2 kpl 45min aerobinen

Wille mennä porskuttaa alkuperäisillä ohjelmilla eteenpäin, sinne ei ole tarvinnut tehdä muutoksia vielä tässä vaiheessa:

Villen 2kk speksit:

  • Aamupaino: 124kg –> 111,2kg
  • Kalorit: 2535kcal
  • Treenit: 3kpl punttitreeni / 2kpl 30min aerobinen
  • Muutokset: –

Jos sun elämäntavat tai se ulkoinen habitus tartteis päivitystä niin älä jää miettimään, tee asialle jotain! Sielu ei voi levätä jos sen temppeli on paskassa kunnossa! Ota yhteyttä!! [email protected]

online valmennus2

 

Haluatko treenata ja syödä kuin Vatanen? Nyt ohjelmat jaossa, katso video!!

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta