Vatasen salaisuudet jaossa!!

Moro!!

Nyt on mahdollisuus päästä käsiksi mun henkilökohtaisiin ohjelmiin jotka on todenteolla mietitty viimisen päälle kuntoon! Jos sun tavoite on kasvattaa maksimaalisesti lihasmassaa ja eritoten toivot käsiin, olkapäihin ja pohkeisiin kokoa niin tämä sopii sulle kuin sialle otsatukka!

Vaasa-1024x1024

Pakettiin kuuluu:

 • Treeniohjelmat pump/heavy (yhteensä 16 ohjelmaa)
 • Ravinto-ohjelma (+muutos ohjeet eri viikoille)
 • Treenin ja kulutuksen määrä nousujohteista koko treenijakson läpi
 • Ravinnon määrä nousee kulutuksen kanssa koko treenijakson ajan
 • Ravinto-ohjelma sopii hyvin ihmisille kenen on vaikea syödä isoja määriä!! Helppoja aterioita!
 • Ohjelmat on suunniteltu rajuun lihasmassan ja voiman kasvattamiseen
 • Koko setti VAIN 100e!!!
 • Tilausohjeet videolla!

Olemme treenikaverini TestoTimon kanssa vetäneet tämä setin läpi todella hyvin tuloksin, joten teorian lisäksi tämä koko setti on testattu käytännössä alusta loppuun. Härskin rajua meininkiä tiedossa mutta kovat treenaajat vetää tämän läpi!!

Treenijakson voi vetää useamman kerran läpi kunhan välissä muistaa antaa kropan palautua kunnolla ettei mene ihan överiks. Treenijakso kestää yhteensä 20vk.

Katso video, siinä selitän tarkemmin koko homman läpi! Todella kattava setti jolla takuu varmasti voi treenata vaikka vuoden yhteen soittoon jos vaan kroppa kestää sitä rääkkiä! Ohjelmat on todella rajut joten kaikki tekee sitten omalla vastuulla!

 

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

online valmennus2

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

10 vastausta artikkeliin “Vatasen salaisuudet jaossa!!”

 1. Kuinka kauan näitä ohjelmia saa? Koska itse voisin aloittaa vasta kesällä tällä ohjelmalla enkä viitsi nyt tilata koska dieetti menossa enkä tiedä kuinka paljon paino tulee sillon olemaan.

  • Moro! Mä pidän tätä vielä viikon voimassa ja laitellaan sitten pillit pussiin tämä ohjelma setin osalta. Menee liian halpaan hintaan 😀

 2. Moro! Pystyykö Vataselta tilaamaan pelkän ruokavalio-ohjelman ja minkä hintainen tällainen olisi?? 🙂

 3. Kova julkaisu, taatusti ostaisin jos ois enemmän rahaa (älkää leikatko opintotuesta). Sun julkaisuja on ollut todella ilo seurata niin blogin, youtuben kuin instan ja snapchatinkin osalta. Oma tavoite olis pudottaa painoa vähän kesäks, miettiny sulta ravinto-ohjelman ostoa mut köyhänä opiskelijana pakko priorisoida asioita, ehkä mä vielä nostan opintolainaa sen verran että sais kunnon ravinto-ohjelman ja läskit liikkeelle 😉 Jatka samaan malliin materiaalin julkasua, ilo seurata.

 4. Onko tämä 100 € tarjous vielä voimassa? Vois kiinnostaa tohon hintaan

 
Tykkää jutusta