Syömähaaste FAIL!

Ei siitä mitään tullut, kato vaikka ite!

 

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

online valmennus2

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Syömähaaste FAIL!”

  1. Moro!

    Huomaatko lyhyellä aikavälillä itse kehityksessä, jos olet vaikkapa muutaman viikon ollut jostakin syystä reilummilla plussilla kuin yleensä? Nouseeko voimatasot paremmin viikosta toiseen? Esim kun itse pyrin sellaista +300 kcal plussaa syömään päivässä, niin jos sen nostaa vaikkapa +600 kuukaudeksi niin olisiko tällaisesta apua kun haluaisi lihasta/voimaa lyhyellä aikavälillä varmemmin lisää, tiedostaen että läskiä tietysti tulee myös enemmän?

    Thx!

 
Tykkää jutusta