Kuka tarvitsee valmentajaa?

online valmennus2

Muistahhan seurailla somessa!!

Kotisivut <– PT Palvelut!

Facebook <– Tykkää!

Instagram –> ptvatanen

SnapChat –> ptvatanen

Youtube <– Tilaa!

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

DISTURB <– SWÄGÄÄ!!

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Kuka tarvitsee valmentajaa?”

  1. Moikka!
    Kyselisin apuja vähän syömiseen. Meen töihin 8 ja pääsen 14.00. Syön aamupalan 7.30 ja ensimmäinen tauko n. 10 aikaan ja sitten n.13.00. Mitä mun kannattais syödä tossa klo 10 tauolla ja mitä klo 13 tauolla(vai mitään kun pääsen 14.00 kotiin, mahdollisuus syömiseen kyllä on)? Millon lämmin ateria? Toisellä jotain välipalaa? Kiitos vastauksesta jo etukäteen 🙂

 
Tykkää jutusta